Festival med scene utenndørs

Fra fjorårets Mylderfestival. Foto: Mylderfestivalen

Hamar lokallag er i gang med sin tredje festival

Mylderfestivalen går av stabelen i Hamar park i juni. 

Lokallaget i Hamar tar for tredje år på rad initiativ til arrangering av Mylderfestivalen, som går av stabelen den 17. juni. Festivalen setter fokus på ungdom, musikk, miljø, og er basert 100 prosent på frivillig initiativ. Med enda større budsjett og arbeidsvilje enn fjoråret, håper gjengen fra Hamar og omegn at årets festival skal overgå alle forventninger. Komiteen, som består av 18 ungdommer, er allerede godt i gang med planene.

Mer festival: Dette gjør Øya for miljøet

Lokale og nasjonale musikere

Musikken på festivalen skal bestå av både lokale helter og store band. Lokallaget vil ikke love for mye, men komiteen har vært i dialog med blant annet Razika som aktuell kandidat.

Festivalen startet med at lokallaget høsten 2014 bestemte seg for å arrangere en festival
Emma Bjørgan Dalen, leder av festivalkomiteen

Målgruppen er hovedsakelig ungdom i alderen 13-25 år, og ønsket med festivalen er at den, gjennom musikk, skal appellere til alle unge, ikke bare de som fra før av er engasjert i organisasjonslivet i Hamar og omegn. Håpet er at festivalen skal kunne samle folk på tvers av interesser og organisasjoner, og at det skal være et tilbud for alle.

Større budsjett

For å feire Natur og Ungdoms femtiårs-jubileum har komiteen satset høyt med bandene. Siden budsjettet har økt fra fjorårets festival, kan bandene som bookes være større og av bedre kvalitet enn fjorårets.

Les også: Mylderfestivalens begynnelse

– Festivalen startet med at lokallaget høsten 2014 bestemte seg for at de ville arrangere en festival. Det gikk kjempebra, så vi fortsatte arbeidet. Dette resulterte i to år med suksess, og vi satser på et tredje, sier Emma Bjørgan Dalen, leder av årets festivalkomité. 

Dalen og hennes kompanjonger ønsker alle hjertelig velkommen til Hamar park den 17. juni.

Miljøplukk, Festival, musikk, Miljø