Enkle bananpannekaker

Disse pannekakene er superenkle, har bare fem ingredienser, og smaker fantastisk!

GOD START PÅ DAGEN: Enkle, veganske og sunne pannekaker! Foto: Marte Rømoen

Tekst:

Marte Rømoen

Magasinredaktør for Putsj

Bananpannekaker er kjempegodt. Disse er de både veganske og glutenfrie, og kan varieres i det uendelige. Hva med å ha i sjokoladebiter, rosiner, nøtter, eplebiter eller nøttesmør i røra? Bare fantasien setter grenser!

Les også: Oppskrift: Linespostei

Ingredienser:

To modne bananer

Ca 2 dl havregryn

1 dl vegansk melk

½ ts bakepulver

½ ts kanel (valgfritt)

Mos alle ingrediensene med gaffel, og la stå noen minutter så røra får svelle. For ekstra myke og glatte pannekaker blendes de med stavmikser.

Stek på middels varme i nøytral olje eller smør. Snu pannekakene når undersida har en fin gyllen farge.

Smaker kjempegodt med peanøttsmør eller syltetøy!

Miljøplukk, oppskrift