Kokosnøtter

Disse 10 nettsidene gjør det enkelt å handle økologisk på nett

Det er ingen hemmelighet at å handle økologiske varer krever mer innsats enn vanlige varer, men heldigvis har disse produktene blitt enklere å få tak i de siste årene. 

Om du bokmerker disse nettsidene kan du enkelt skaffe det du trenger med et par museklikk. Alt fra råvarer til vaskemidler, hudpleie og sminke er å finne på nett. Kos deg med shoppingen!

1. Mat til hele familien, også de firebeinte

https://www.okoland.no/

Hos Økoland får du kjøpt økologiske matvarer, drikke, husholdningsartikler, kosttilskudd og energiholdige varer til trening samt produkter til hund og katt. Gratis frakt over 500 kroner.

2. Økologiske klær laget av bambus

http://www.badaboom.no/

Hos Badaboom kan du handle ulike tekstilvarer laget av økologisk bambus. Trenger du klær til baby, barn, dame og mann finner du dette her, og i tillegg selger de også tilbehør og sengetøy. Gratis frakt over 1000 kroner.

3. Hudpleie for store og små

http://lykkeligsomliten.no/

Lykkelig Som Liten er en legeutviklet serie med økologiske hudpleieprodukter som passer for både barn og voksne. Nevneverdige produkter er blandt annet ammesalve, barnehagekrem og doktorsalve. Om et produkt virkelig faller i smak kan du bestille et abbonement. Gratis frakt over 800 kroner.

4. Oversikt over lokale, økologiske matvarer

http://www.renmat.no/okoguide/...

Nettsiden renmat.no har laget en oversikt over økologiske handlemuligheter på nett, og her har de blandt annet en liste over nettsider som tilbyr levering av lokale, økologiske råvarer. Frakt varierer fra sted til sted.

5. Økologisk glidemiddel

https://vossabia.no/

Hos Vossabia kan du handle økologisk honning med ulike smaker, i tillegg til diverse hudpleie og gavepakker. Blandt annet har de økologisk glidemiddel, perfekt om du synes naturvern er en turn-on! Frakt innenfor Norge koster 40 kroner.

6. Vegansk mat levert på døra

https://www.veganermat.no/om-d...

Dette er en vegansk matkasse, med levering over hele Norge. I tillegg til å være vegansk er minst 95% av produktene økologiske, og du kan velge mellom ulike utgaver av kassa. Er du glutenintolerant kan du også bestille en glutenfri variant!

7. Økologisk luksus for kropp og sjel

https://www.floraskin.no/

Hos Floraskin kan du handle ulike luksusprodukter fra forskjellige økologiske merker. De har produkter for ansikt, kropp og hår, i tillegg til en egen herrekategori og gaveprodukter. Gratis frakt i hele Norge.

8. Smink deg med god samvittighet

http://www.pureskin.no/

Om du er på utkikk etter økologisk sminke bør du sjekke ut Pureskin. Her finner du ulike sminkeprodukter og sminkekoster, i tillegg til hudpleie, hårpleie, livsstilsbøker og helse-te. Frakt koster 49 kroner.

9. Gjør husvasken til en grønn opplevelse

http://www.gronnlivsstil.no/

Hos Grønn Livsstil finner du et stort utvalg av ulike økologiske produkter innen en rekke kategorier. Blandt annet selger de rengjøringsmidler, supermat, plantebaserte legemidler og bøker. De har et tilbudstorg hvor du kan handle varer på salg, og de tilbyr også vareprøver og brosjyrer. Gratis frakt over 850 kroner.

10. Kortreist og økologisk rett på døra

https://www.dyrket.no/

På dyrket.no har de over 1 000 økologiske produkter - alle fra lokale små og mellomstore produsenter. I Oslo-området koster det 49 kroner å få maten levert på døren, eller det kan hentes gratis på lageret deres på Rud. 

Miljøplukk, Mat, forbruk